AEROTURISM

Mergi intr-un aeroport pe care-l vizitezi, dupa care te intorci acasa, fara a fi zburat cu avionul.

ALFATURISM

Gasesti pe harta prima strada in ordine alfabetica si apoi ultima, cu acelasi criteriu, desenezi o linie intre ele si strabati distanta descrisa de linia trasata dintre cele doua puncte.

CECITURISM

Pune un prieten sa te lege la ochi si sa-ti fie ghid, in orasul pe care doresti sa-l vizitezi. Acesta te va insoti in turul tau, “aratandu-ti” parfumul local.

DODECATURISM

Itinerariile se fac in jurul cifrei 12. Astfel, camera ta de hotel are numarul 12, locuiesti la etajul 12, mijloacele de transport folosite au acelasi numar, s.a.m.d.

EROTURISM

Este destinat cuplurilor si presupune alegerea unei anumite destinatii, de comun acord. Plecati separat, fiecare pe alt traseu, fara a stabili locul si ora intalnirii. Odata ajunsi la destinatie, incercati sa va gasiti, fara a trisa folosind tehnologia moderna (mobil, internet, etc).

KIF KIF TURISM

Vei vizita numai locuri a caror nume este repetitiv, precum Bora Bora.

MONOPOLYTURISM

Trebuie sa gasesti versiunea locala a jocului Monopoly pe care sa o iei cu tine pe strazi. Vei vizita strazile, statiile, inchisorile, parcarile din oras aruncand cu zarul, urmand totodata regulile oficiale ale celebrului joc. Daca esti cu mai multi turisti, experimentati Monopolyturism in echipa, contactandu-va prin mobile.

TURISM ALTERNATIV

Este o modalitate de a calatori facand cand dreapta, cand stanga, alternativ, in functie de intersectiile ivite in cale, pana cand vei da de un ostacol si va trebui sa te opresti.